Persian
دوره 37، شماره 3 - ( 1401 )                   جلد 37 شماره 3 صفحات 458-449 | برگشت به فهرست نسخه ها
نوع مقاله:
پژوهشی کيفی |
موضوع مقاله:

Print XML English Abstract PDF HTML

History

How to cite this article
Zangiabadi A, Rezaiee Adryani S. The Ten-Year Performance of Geographical Researches Journal. GeoRes 2022; 37 (3) : 100
URL: http://georesearch.ir/article-1-1292-fa.html
زنگی آبادی علی، رضایی آدریانی سهیلا. عملکرد ده‌ساله فصل‌نامه تحقیقات جغرافیایی. فصل‌نامه تحقیقات جغرافیایی. 1401; 37 (3) :449-458

URL: http://georesearch.ir/article-1-1292-fa.html


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Rights and permissions
1- گروه جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشکده علوم جغرافیایی و برنامه‌ریزی، دانشگاه اصفهان، اصفهان، ایران
چکیده   (853 مشاهده)
اهداف: رسالت مجلات علمی، چاپ مقاله‌های علمی و کمک به گسترش و اشاعه اطلاعات و نتایج پژوهش‌ها درباره پیشرفت‌های موجود در یک حوزه علمی است. امروزه، کمیت و کیفیت مقالات و مجلات علمی منتشر شده در یک کشور به­عنوان یکی از شاخص‌های توسعه‌یافتگی و اعتبار علمی آن کشور در سطح بین‌المللی به حساب می­آید. یکی از عوامل اصلی پیشرفت هر کشور، میزان تولید و تاثیر انتشارات علمی آن کشور است، فصل­نامه تحقیقات جغرافیایی یکی از مجلات معتبر در حوزه دانش جغرافیاست که سهم عمده­ایی در ترویج این دانش دارد، به­ همین منظور، بررسی عملکرد این فصل­نامه و شناسایی نقاط قوت و ضعف آن می­تواند گام موثری در توسعه و پیشرفت روزافزون آن باشد. هدف پژوهش حاضر بررسی مقالات چاپ شده در فصل­نامه علمی پژوهشی تحقیقات جغرافیایی از نظر گرایش موضوعی، مدت زمان رسیدگی تا چاپ مقالات، تعداد نویسندگان و تحلیل کمی و کیفی مقالات است،
روش­‌شناسی: تمامی مقالات فصل­نامه تحقیقات جغرافیایی از سال 1389 تا سال 1399 مورد بررسی قرار گرفت. جامعه پژوهش 500 مقاله را در برداشت. داده­ها از طریق نرم­افزارهای SPSS 22، Excel و ArcGIS مورد بررسی کمّی و با استفاده از نرم­افزار MAXQDA مورد تحلیل­ کیفی قرار گرفت.
یافته‌ها: یافته­های پژوهش شامل دو بخش بررسی کمی و توصیفی مقالات ارسال شده و طبقه­بندی آن­ها در درجه اول و سپس مطالعات کیفی انجام شد و تحلیل محتوا بر روی کلیدواژه­های مقالات در رشته­ها و بخش­های مختلف بود.
نتیجه‌گیری: نتایج حاکی از کاهش مدت زمان چاپ مقالات پس از اخذ پذیرش و سهم بالای استان­هایی نظیر اصفهان، تهران و خراسان رضوی در ارسال مقاله به این فصل­نامه است. سایر نتایج به همراه تحلیل­های آماری ارایه شده است.
شماره‌ی مقاله: 100
واژه‌های کلیدی:

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA